Barion Pixel
Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

A MI TÖRTÉNETÜNK

Az egész ott kezdődött, hogy...

2019-ben kisfiunk születése előtt, mikor elkezdtük neki beszerezni a dolgait, és szinte mindehol ugyanazokat a típusú babaruhákat, kiegészítőket találtuk, elkezdtünk gondolkodni honnan szerezhetnénk egyedibb darabokat számára. Hosszas gondolkodás és tervezés után, arra jutottunk, hogy mi lenne ha ezzel foglalkoznánk, mi magunk árulnánk különlegesebb termékeket. Miután 3 éve már felnőtt ruházattal foglalkoztunk, nem állt olyan messze tőlünk ez a dolog.

Noel megszületett szeptemberben, és rá 2-3 hétre el is kezdtünk ezen a projekten dolgozni, és egyre jobban beleástuk magunkat a témába. Kerestünk, kutattunk, kapcsolatokat építettünk, próbáltuk és mai napig is próbáljuk a legjobb termékeket felkutatni és beszerezni vásárlóink számára.

Tulajdonképpen így született meg a babybunny.hu

És ott folyTATódott...

…hogy ez idő alatt is már rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk tőletek, ami nagyon jól esik. Hatalmas öröm számunkra, mikor elkülditek a babákat a nálunk vásárolt ruhákban, és jó látni hogy nektek is tetszik.

Szeretnénk, ha minél több babához és kisgyermekhez eljuthatnának a termékeink, hogy még több boldog pillanatot okozhassunk.

Azóta 2021 júniusában bővült a családunk, megszületett második kisfiunk, Leon. 

2022 februárjában pedig elkészült a megújult webáruházunk. Folyamatosan próbálunk fejlődni minden területen.